Tartalom

Gyerünk vitorlázni!

Gyerünk vitorlázni könyv banner

Gyerünk vitorlázni!

Gyakorlatias kézikönyv kezdő kalózoknak

 

Vitorlázásról, vízbiztonságról szóló könyv gyerekeknek.

Könnyed, képregényes formában ismerteti meg a könyv a fiatalokkal többek közt a hajókezelést, a szélirányokat és a praktikus biztonsági teendőket. A részletgazdag, jól kidolgozott képek és a jókedvű gördülékeny leírások megragadják gyermeke figyelmét, érdekes és hasznos olvasni való esős napokon vagy téli hétvégéken is.

A könyv szakmailag is helyt álló és részletes, két jó nevű vitorlás iskola és egy vitorlás magazin is az ajánlását adta hozzá.

Az összetettebb tartalomra való tekintettel 8-9 éves kortól ajánljuk, amikor a gyerkőc kíváncsisága már az esetleg nehezebb témák esetén is fenntartja az érdeklődését. De felnőttként is nagyon jó olvasni, sőt néha könnyebb megérteni a sok képpel illusztrált lényeget, mint a kifejezetten felnőtteknek szóló kiadványokból.

A magyar kiadás a Brit Királyi Jachtszövetség (RYA) kiadásában megjelenő, évek óta elismert és népszerű angol gyerekkönyv licensze alapján született meg.

A könyv terjedelme 84 színes oldal.

 

Megrendelem - Gyerünk vitorlázni!Olvass bele - Gyerünk vitorlázni!

vitorlas gyerekkonyv borito

 

Gyerünk vitorlázni! - Gyakorlatok

Gyakorlatok kezdő kalózoknak

 

Megjelent a Gyerünk vitorlázni! könyv társkötete, a könyvhöz tartozó munkafüzet is. A kötet színes, sokrétű feladványt és fejtörőt tartalmaz, melyek elsősorban a Gyerünk vitorlázni! könyv tartalmára kérdeznek rá. A feladatocskák különböző nehézségűek annak érdekében, hogy minden fiatal el tudjon mélyedni benne: kis színezési-rajzolási feladat mellett található benne keresztrejtvény, szókirakó, stb. A könyvecske közepén 4 oldalnyi matrica található, melyek helyes beragasztása még izgalmasabbá teszi a sokszor tényleg elgondolkodtató feladatokat.

Ezt a kiadvány is a Brit Királyi Jachtszövetség (RYA) kiadásában megjelenő, évek óta elismert és népszerű angol gyerekkönyv licensze alapján született meg.

A gyakorlókönyv a könyvhöz hasonlóan igényes kiadású, 36 színes oldalt  + 4 oldal matricát tartalmaz.

 

Megrendelem - Gyerünk vitorlázni!

 Olvass bele - Gyerünk vitorlázni!

 vitorlas gyerekkonyv borito

  
Kövess magyarul: bookaboat on facebook
Follow in English: bookaboat on Twitter

Heti ajánlatokat kérek: 
Regisztrálás
Ajánlatot kérek gomb
 
 

 

ITT A NYÁR

Last minute 20-50% 

Last minute yachts

 Jó hajót időben foglaljon!

Ajánlatot kérek...

 

Mikor béreljek hajót?

 
 

Vitorlás könyvek:

 

Gyerünk vitorlázni hátlap

Megnézem!

Gyereknek, felnőttnek!